Om All Over Press

All Over Press Danmark startede som internt billedbureau for Aller Media allerede i 1991. Lige siden er sortimentet steget eksplosivt i takt med udvikling og efterspørgsel. Og All Over Press er i dag en vigtig billed-leverandør både internt i Aller, men også som billed-leverandør til det danske redaktionelle- og kreative marked.

Vi har leveret billeder til Aller Media og til de Nordiske lande i mere end 20 år og gennem årene har vi specialiseret os i portrætter, fashion, beauty, livsstil og ikke mindst royale billeder. Vi er bedst på entertainment, taget af vores in-house fotografer, salg og rigtig god service.
Vores sortiment indeholder også et kæmpe fysisk arkiv med billeder fra dansk underholdning gennem tiderne. Og senest har vi udvidet sortimentet med kreative og prisbillige kollektioner til mange forskellige formål og priser.

All Over Press Danmark er en international foto agentur, der ejes af Aller Media A / S Vi repræsenterer mere end 150 førende bureauer i verden, der dækker alt inden for underholdning, nyheder, royalty, sport, film / tv og historiske billeder.
Hvis du er registreret kunde hos All Over Press, vil du få adgang til vores digitale arkiv, hvor du kan se og downloade billeder i høj opløsning.

Vi er agenter for internationale billedproducenter som Rex Features, Splash News, Alamy og mere end 150 andre store og mindre leverandører.

“All Over Press er vigtig for alle vores udgivelser i Aller Media.”
Jesper Ulsø, Direktør

“All Over har gennem en årrække leveret billeder til vores bøger. De er altid på stikkerne, hjælpsomme og ikke mindst fleksible i en hektisk hverdag.”
XXX, Gyldendal

“All Over Press har et kæmpe billedsortiment. Nogen gange kan det være svært at finde guldet, så man kan altid ringe til dem og få hjælp” Det benytter vi meget!
Pandora Jewelry

Vi er 12 fastansatte medarbejdere. 5 medarbejdere arbejder med salg og service. De andre 7 medarbejdere sidder med arkivering, tagging, export og research. Man kan kalde det efterbehandling af billederne, så de bliver søgbare og tilgængelige.

Ønsker du at kontakte os, så klik her

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com